Hieronder een bondige opsomming van de courante merken waar we mee samen werken. Andere opties blijven uiteraard mogelijk, contacteer ons gerust hiervoor.

software

Dé standaard inzake software voor Server- en Office productiviteit. Wereldwijde marktleider in virtualisatie-en cloud-infrastructuur. Onze uitverkoren partner voor alle high-end servers. Nr. 1 voor de bescherming van kleine ondernemingen tegen de nieuwste malware en virussen - op server en desktop-niveau.

 

INFRASTRUCTUUR

     
Wereldwijd marktleider op het gebied van high-end netwerkoplossingen. Bewezen nummer 1 inzake kwaliteit en betrouwbaarheid. Onze favoriete partner voor professionele switches en draadloze LAN-oplossingen. Richt zich tot de zakelijke markt. Unified Threat Management (UTM) van WatchGuard is het best presterende alles-in-één security platform dat er bestaat. Dit is een zeer uitgebreide, razendsnelle en compromisloze security appliance die meegroeit met uw organisatie, die past in uw budget.
     
Onze uitverkoren partner voor servers en werkstations. Ook de top inzake laptops voor klein zakelijk gebruik. Steeds de mogelijkheid om de standaard garantie te verlengen via een HP Care Pack. Vandaag is Brother één van de grootste producenten van laserprinters geworden. Fabrikant van printers (laser en LED, zwart-wit en kleur) & multifunctionele printers in laser, LED en inkjet. Is een toonaangevende producent van kantoorapparatuur, kopieermachines en printers. Een flexibele oplossing in ons eigen beheer (met of zonder contract).